2012-10-25
10:50:49

Dressyren igår

Dressyr igår. Jag red barbacka, det gick väl hyfsat. Vi red mest självständigt för typ alla i gruppen skulle göra något tex gå på toa eller hämta något.

Ja vad gjorde vi mer?? Vi red öppna i galopp och lite skänkelvikningar.

Puss Anna

2012-10-23
20:14:19

Hoppningen!

Idag vag det som sagt hoppning som stod på schemat!
Idag så hade jag IUP eller utvecklingsamtal!? Äre inte samma sak?
Så vi slutar senast 1 hela veckan. Jag kom till stallet vid 20 över 2. Lektionen började halv 6. Jag hade lite extre MYCKET extra tid så den utnyttjade jag till max.....hehe flummade runt och plockade fram alla saker så, igentligen så var det inget speciellt.
Till lektionen iallafall, vi red fram ordentligt själva och sen så hade vi en "gemensam" fram ridning! Med mycket galopp och trav på en volt. Dreamer svettades som en liten gris, hon har nog inte så bra kondis som hon tror, precis som jag.....hehe.

Själva hoppningen gick super. Hon har äntligen börjat vänta på mig och slutat "sticka" eller dra mot och efter hindrena! Vi hoppade ett titt hinder, som hon var rätt rädd för men hoppade efter ett tag!
Sen hoppade vi en "solfjäder" eller trippelbarr som man kanske säger! Det gick också bra. Ja sammanfattning da, ponnyn skötte sig super och är toppennöjd med henne!

Jag har lärt mig så sjukt mycket bara under denna lilla tid som jag haft henne!

2012-10-23
13:51:48

TjobereesnoruuunnngevälkommentillHuddinge

Hej drar igång denna blogg igen. Har dock lite...humm SUPERMYCKET fix kvar eftersom att när jag lämnade här så var inte bloggen i toppform...kan man säga. Blogg.se har också uppdaterat så det är lite fix där. Jag får se när jag hinner fixa det!
Jag ska iallafall ut till stallet och rida Dreamer nu. ( läs på ponnyprinzessor.blogg.se om vem det e haha) mycket har hänt sen jag slutade blogga här kan man säga!!!
Det är hoppning på schemat idag! Det ska bli kul nu när hon har lungnat ned sig lite!

Annars idag da..vi slutar senast 1 hela veckan för det är iup vecka. Själv hade man utvecklings samtal idag! Det var väl ok. Dom säger ju ändå samma sak varje år...

Puss och kram Svenne banan!
Hur har ni haft det da?