2012-06-25
20:52:14

Spanien

Hola
Nu är den lilla svenne tjejen som
håller denna blogg uppdaterad, hehe, i SPANIEN. Jag är med kusinerna och familjen i en mysig stad utanför Barcelona. Vi har varit här i några dagar och jag är redan rätt bränd. Det är sjukt varmt här ca 30 garder och sol. Idag har vi varit hemma och på stranden. Och nu sitter vi på en restaurang och väntar på maten. Imorgon ska vi in till Barcelona.

Puss Anna

2012-06-11
10:52:59

Påväg in till stan

Hej
Just nu sitter jag på en tunnelbana påväg till stan. Jag ska shoppa med mamma :/. Det ska bli kul. Jag har ingen klänning att ha på mig på skolavslutningen och sen så finns det lite andra saker som jag behöver. Hoppas att det inte är så mycket folk nu.Det är najs att skolan är slut för idag 11 lixsom.
Kram Anna

2012-06-08
16:34:28

Tårta

Min tårta eller vår tårta var super fin tills vi såg alla andras tårtor. Man kan säga att den var ganska ful och smakade skit om man inte vill andvända fula ord. Ny ska jag på fotboll!


För er som inte fattade vikingen är "min"

2012-06-07
11:09:17

Uppadteringen har varit sämst
Som ni kanske har märkt har det varit en bloggtorka på min blogg men jag ska börja igen som vanligt till hösten. Det är mycket avslutningar och saker jag måste fixa nu i slutet av terminen. Det kommer vara svårt att blogga i sommar men kolla in bloggen ibland ändå. Jag tänker absolut inte sluta eller något men bara inte ha den vanliga uppdateringen.Idag så ska jag hem till en kompis efter skolan, som slutar tidigare eftersom att dom nya 6:orna ska komma och träffa sina klasser. Min lillasyrra ska dit! :D . Vi (jag hon och en annan kompis) ska baka en tråta till tårttävlingen. Temat för i år är historia. Ni får se sen när den är klar vad den ska föreställa (eller jag får nog skriva!) :P. Vi har nog ett ganska så stort/stora motstånd. Jag har ridigt mycket i veckan och allt har gått bra!

Puss Anna

2012-06-04
15:52:20

Trökigt

Att vänta på bussen ensam är nog det tråkigaste som finns. Asså vad är kul med att sitta på en bänk när ingen har uppdaterat sin blogg sedan man läste den sist och man har typ INGET att göra. Man blir lite smått galen......det kommer bussar hela tiden men inte någon av dom bussar jag ska ta...

Detta blev ett litet ego inlägg men kram endå!

2012-06-03
19:21:57

Nytt i huset

Nu är alla valp alla valpsaker köpta. Jag har tom börjat inreda alla små söta saker. Det gäller att vara ute i tid:O :P ;P. Bara en månad kvar eller tre veckor kan man säga sedan kommer dem lilla stjärnan. Vi ska upp i helgen och kolla på honom igen. Då kommer han vara 5 veckor yey. Är så taggad. För dom som inte redan vet det så är det en Bichon Havnaise. Det är en liten sällskaps hund eller "knä hund" kan man kalla det kanske. Valpen är född och heter just nu Ian men ska döpas om när den kommer till oss. Kan verkligen rekommendera rasen. Det är en fantastisk ras.Jag har ett litet problem......jag Har ingen klänning som jag kan ha på skolavslutningen :O. Jag i och mamma kanske får gå en tur på stan på onsdag eller något.

Imorgon ska jag antagligen rida igen det var ett tagen och jag har missat en massa lektioner:(. Men nu är det mat!

 

 

 

2012-06-01
14:24:41

Håltimme sista lektionen!!
Som ni kanske har läst så har jag kommit hem extra tidigt idag. Har lite saker jag vill hinna göra innan jag ska på fotboll lite senare i eftermiddag. På Söndag ska jag eller hela familjen köpa lite saker till hunden eftersom att vi inte hittade någon annan helg lite senare. I morron ska jag ha match eller spela match kanske man säger. Ska fixa lite saker nu i allafall!

2012-06-01
09:48:22

Fredag i skolan

Som ni kanske vet så är det Fredag idag och skola för mig. Jag har haft en skön morgon. Eller inte jag har fått veta att vi (min familj) ska antagligen flytta tillbaka till Belgien.........


Snart kommer vår valp!! Det är bara 4 veckor kvar tills den kommer hem till oss. Vi ska kalla den Melvin. Vi har redan hälsat på den när han var 2 veckor och vi ska hälsa på honom nästa helg igen!!!

Puss Anna