2012-02-23
11:23:48

IT Data
Hej nu har vi It=data kunskap. Det är facktiskt ganska kul. Min lärare är också SO lärare så han är med någon annan klass som har prov. Vikaren låter oss göra vad vi vill. Yes.
Jag är seriöst jätte hungrig...............men det är snart lunch. eller inte.

2012-02-23
08:27:29

Idag ska jag till skolan
Hej
idag så ska jag gå till skolan. Vi har sovmorgon men jag vaknade ändå kvart i sju.......Så nu passar jag på att blogga lite. Vi ska åka bort på sportlovet och jag har ingen mössa som är varm så jag och mamma ska köpa det idag. Vi ska också köpa lite saker till kaninerna och hamstern. Men nu måste jag åka till skolan.

2012-02-22
17:35:35

Sjuk:(
Hej var har varit hemma nu idag pga att jag är sjuk. Hatar inte så mycket saker....men att vara hemma och sjuk är seriöst hemskt. Man känner sig soggig och är typ inne hela dagen. Sen missar man alltid en massa grejer och sådant i skolan. Idag så har jag sätt på hur många lingon finns det i värden. Jag har också bakat, jag bakade cupcakes (bilder kommer). När jag ändå var igång så bakade jag kolakakor också. Allt jag bakade kommer i från en kokbok som heter A PICE OF CAKE.
För mig så blir det ingen rindning idag :(((((.
en zzzzzzuperbra kokbok.

2012-02-21
14:39:16

Sjuk:(
Hej
idag så har jag varit i skolan men efter lunch så började jag må jätte dåligt. Så jag fick gå hem. Och nu är jag hemma och bloggar. Har jätte ont i huvudet och magen. Hoppas verkligen att det går över för vi ska till Åre på sportlovet och det skulle vara trist att vara sjuk då...........Sen så är det också ridning i morron så man vill inte gärna missa den. Men det är inte så kul att rida om man är sjuk.
Ska försöka göra lite läxor och kanske baka något, det var ett tag sen...........men ska nog chilla ett tag till först.

2012-02-20
19:14:35

Halllooojjjjj
Hej igen. Idag så har jag varit i skolan (ovanligt) det var en vanlig måndag (altså inget kul).
När jag kom hem så gjorde jag läxor och middag. Till middag så blev det panbiffar och potatis, det så inte så gott ut med det smakade helt ok.
Sen var det ju som vanligt lite svårt att lämna kompisarna kvar i skolan. Men får ta den smällen imorron. Hehe kanske inte så viktigt för er......men aja?
Ha lite nytt i garderoben inget intressant men ett par vanliga linnen och lite örhängen.

2012-02-19
17:36:57

Hej
HEJsan idag har jag sovit över hos mina kusiner. Deras pappa gör värdens godaste pankakor.
Idag så red jag på rasta. Jag red på en häst som heter Lisa. Hon var seg i början, eller hon ville typ inte ens röra sig. Men i slutet så gick det bättre.
Lillen och Bella!

2012-02-17
21:55:20

middag med cheeyerna!
Hej nu kar jag kommit hem från en middag med cheeyerna i från min förra klass. Det var mysigt. Vi tittade på en film och åt middag. Jag hade en super rolig kväll. Kanske slänger in en blogg om det i morron.
Puss Puss.

2012-02-17
08:26:25

Hej för låt att jag inte har bloggat på ett tag.................
Men jag har haft fullt upp.
Onsdag
Jag var på äppelviken och red. Fast först så skötte min lilla bebis. Han var faktiskt ganska snäll. Jag längtar tills det blir vår, för han blir mycket snällare då. Jag smörjde noga hans saker. Hans sadel och träns är typ altid smutsiga, eller tränset i allafall. Sen borstade jag noga (om ni vill veta). Sen hände det jag inte ville skulle hända............Jag fick rida en SUPER stor häst som heter Dunder. Jag hade jätte svårt att få på saden så det var lite jobbigt. Sen hade jag svårt att komma upp också.
Det var en tjej som skulle bli ridlärare som fick ha våran lektion och var kanske inte så bra. Jag gillade inte Dunder så mycket. Hon var lixom för stor och lite seg var hon också. Jag fick inte riktigt så bra kontakt med henne helt enkelt.
Torsdag
Igår gick jag på en sits klinik, jag måste ta tag i detta med min sits och det kände jag att jag gjorde. Jag tycker att det var en bra klinik och man lärde sig mycket.

2012-02-14
15:48:18

PUSS PÅ ER
Hejsan
idag så har jag varit i skolan. Det var lite extra mysigt men det vet ni väl varför. Eller?............. Det är ju alla hjärtans dag idag!!. Vi hade lite special grejjor, typ att det såldes kladkaka i kiosken och lite kram rutor hjärtan ÖÖÖÖÖÖÖÖVVVVVEEEEEERRRRRRRallt. Hehe eller nästan. Man skulle ha på sig mjukis kläder och inget smink. Alla följde inte detta men några :P. Vi fick godis också.
HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG!

En hiss till dig gubben

2012-02-12
19:48:58

Bella Weekend <3<3!
Halo där kött och blåbär!!
Denna helg så har jag varit med Bellisen.
Lördag
Jag kom till stallet vid lunchtid, och skulle hämta Bella från hagen. När jag ropar på henne så brydde hon sig inte (inte för att hon brukar det, men hon brukar reagera). Sen när jag går in i hagen så springer hon i väg?? det brukar hon inte heller göra. När jag går fram till henne så springer hon i väg igen.
När jag har hollt på så ett tag är allt mitt godis slut.........Då ropar jag såklart på Marie, hon försöker hjälpa till men det funkar inte riktigt så bra............Bella halkar lite på isen och snubblar. Men efter ett tag får vi tag in henne. Då ser Marie att hon blöder på benet, jag får typ PANIK. Marie tycker inte att det är någon fara eller ingen tycker det. Vi tvättade såret eller det var aldrig ett sår utan bara ett litet typ skrubb sår eller vad man ska säga. Nog med det nu.

Sen så tog vi en promenad och hon var super snäll. Men jag var så dum och glömde vantar. Hehe. När jag gick så red Jenny och några till det var super mysigt.

Idag (söndag)
Hej idag så gick det bättre än igår. Jag red på min lektion, hon går ju på tredelat bett nu så hon var pigg. Jag är glad att hon går på ett lite snällare bett. Men det var inte något fel på hennes gamla det var lättare att rida på. Men man ska kunna rida på alla bett så det är bara att träna på. På lektionen så tränade vi på att flytta bakbenen. Men jag tränade i stället på att göra volter. Hon var hård i vänster sida så jag fick träna lite på att få den mjuk också. Sen mockade jag noga och borstade.
Puss Anna

2012-02-10
14:42:01

Haft en bra dag?
Hej
idag så har jag haft andra och sista omgången med NP. Det var typ samma som igår förutom att det var lite andra typer av texter. Jag tror att det gick bättre idag en vad det gjorde igår. Eller det kändes som det. Idag har jag dans igen så jag kunde inte följa med Lillen och Pricken till deras ponnys.
Jag gillar verkligen min klass, alla är så snäll och öppna.

2012-02-08
21:07:48

SSaabbaa
Hejsan
Nu är jag tillbaka från en lång dag. Idag red jag Saba. Hon är en stor häst. I starten så var hon VÄLDIGT tung i handen. Hon typ låg i den, men i slutet böjde hon och gick bra. Hon var nog lite stor men om jag sätter på sporrar nästa gång så blir det bättre. Det tyckte Vavva också. Vi red utan stigbyglar, i skänkelvikning och mycket på volterna. I morron ska jag rida Bellisen yey. Men Saba var helt ok faktiskt. Jag bliv jätte ledsen när jag inte fick Sunny eller Curry. Utan Dunder, ja jag fick Dunder först men bytte till Saba. Jag vet inte varför men jag ville hellre rida en häst som stod i ponny stallet. Hehe. Men vad jag vet så är Dunder både större och piggare så det var nog ett dåligt val. Som de flesta andra jag gör. Ehe.
Puss Anna

2012-02-07
18:18:57

Hej
Hej idag så har jag varit i skolan. I skolan åkte vi skridskor och det gick bra....Förutom att jag ramlade hela tiden...Hehe men övning ger färdighet. Jag vet inte vad som funkar eller inte funkar. Jag lärde mig att man måste akta taggarna mer en vad jag har gjort. Ramlade några gånger på taggarna (koståknings skridskor). Är inte helt blå i alla fall..................
Jag har nationella prov i morron (NP) är lite nervig... Men man får hoppas på det bästa.

Sommar mys! längtar lite..... nej MYCKET!!

2012-02-05
18:22:05

Bella<3<3
Hej
Idag så red jag Bella på min lektion och det gick bra. Jag red för Ewa för mona var sjuk. Bella hade vilat så hon var pigg eller VÄLDIGT pigg. Ewa gav mig några bra tipps här är dom bästa (både för mig och Bella).
Tipsen var "typ".
1. Ta mycket och sen lätta i skritten så hon inte tacktar. (bella)
2. Rida mycket skänkelvikning och utan stigbyglar (båda)
Jag ska rida Bella på torsdag, lördag och söndag!
OCH NU EN BELLA-BOMB!!!!!!
Bilderna är lite suddiga är Lillen som rider

2012-02-04
17:25:53

Idag
Hej
idag så ser mitt schema ut så här
Först chilla kanske fota osv
Sen chilla äta lunch
Sen ska jag till våra kusiner
Åka skidor
Chilla äta middag
Igår så var jag på min dans. Jag går på en dans vid fridhems plan. Jag är inne på mitt andra år. Det jag (och några andra grupper gör) kallas let`s entertain och är musikal dans. Båda dans, sång och teater alltså.
Dom lärarna och dom som är typ "rektorer" kommer överens om ett tema och handling.
Förra året handlade det om en cirkus som det gick dåligt för. Den skulle stängas ner. Det enda hoppet var några damer som skulle kunna ge cirkusen pengar. Då så råkade vi (trollkarlar) trolla bort en av dom vi kunde inte få tillbaka damen. För vi var dåliga trollkarlar. Det slutade med att hon kom tillbaka och cirkusen fick pengar.
I år handlar det om grupp (från en planet) som ska leta efter kärleken. För dom har inte kärlek på sin planet. Dom åker till andra planeter och letar efter den. Min grupp är skräck planeten o.s.v. Är inte säker på hur den slutar............
Ha det gött. Idag är det melodifestivalen måste se det!!
Puss

2012-02-02
19:50:30

Tillbaka igen!
Halojjsan
Nu är jag tillbaka från alla aktiviteter. Det har varit både bad och hästar. Båda var roliga och spännande haha eller det hände roliga saker på båda ställena
BADET
Vi var på husbybadet det var ett äventyrsbad med några forsat, strömmar, rutschkanor och poolar. JAg slog ett rekord en gång på den snabbaste rutschkanan så det är jag nöjd med :P. En konstig sak var att vattnet smakade salt??? kanske var smak satt eller så var det extra billigt? Jag vet ej.
STALLET
Jag red på MQ den nya hästen på rasta. Jag red ut och eftersom det är halt så kan man inte galoppera. Men det gjorde ingen ting för man kan prata, sjunga och trava på vissa ställen och så länge man kan vara glad är jag nöjd.
Det är SSUUUUUUUUUUPPPPPPPEEEEEEEERRRRRRR kalt i stallet så man typ blir en istapp efter en minut.
Sen har man så roligt i stallet också så det håller en varm hehe lite i alla fall i hjärtat
MÅNGA PUSSAR
Ha det gött

2012-02-02
08:56:15

Idrotts dagen
Hej i dag har vi idrottsdag. Jag ska snart till Pricken för dom ska köra oss (mig och Lillen) till simhallen. Sen ska vi dra till rasta! Jag ska få rida en häst där.

2012-02-01
20:44:59

Sunnnnnnnnnnnnyyyyyyy, min sol i livet!
Hej
idag har jag hoppat på min lilla sol, Sunny. Han är en riktig liten charmör. Jag bara älskar honom.
I alla fall jag hoppade för Andy (Vavvas son) han är hoppryttare så han är väldigt duktig. Eller jag tycker det. Vavva är i Spanien så därför hade vi vikarie.
Vi hoppade en grind (titthinder) det blev ganska eller VÄLDIGT många knas hopp. Men Sunny gjorde bara ett knas men det var mitt fel så det gör inget. Vi hoppade bana och ingen ramlade av.
Han var snäll och sköta nu när jag har börjat ställa upp honom i gången.
PS. Jag har bestämt att jag ska köpa honom och flytta honom till rasta. HEHE jag ska bara spara lite mer så går det typ 85 000 kr bara!