2012-04-27
22:13:12

Dansa är kul men jag föredrar...
Att busa. Haha inte för att jag har busat idag precis. Nu har jag kommit hem ifrån dansen. Idag så hade vi teaterträning och det gick bra. Vi är (min grupp) typ den "läskiga planeten" och ska skrämma vissa/alla. Jag ska vara en clown (är s*it rädd för clownar). Är faktiskt rätt taggad på det. Det kommer att bli gryyymmmtt.

2012-04-26
22:17:01

Det är lite sjukt ignetligen
Det är lite konstigt men jag har börjat titta lite på mammas kläder!!? Tycker faktiskt att hon har rätt snygga kläder också. Mamma har varit smal och haft jättebra stil. Toppen från idag är mammas och imorron så kommer jag nog också ha en topp ifrån mammas garderob. Trodde verkligen aldrig att jag skulle enns öppna hennes garderob.
Men i det allra mörkaste hörnet så finns det, min storlek på MÄRKES kläder!!!??? Det blir nästan som att få en helt ny garderob.
Om några år kan jag även dela med syrran (om jag har tur). Jag kan redan ha lite av hennes kläder men det blir väldigt tajt och så. Men hon springer in till mig och tar lite av det hon behöver. Ibland vill hon att jag ska staya och fotta henne också. Eftersom att jag oftast alltid är en snäll syrra så staylar jag henne. Har tagit några fin fina fotton på lillsyrran också men vi har aldrig varit i någon riktig studio precise. Det får bli om några år efter att jag har varit med i "Storasyster vs lillasyrran och lilla syrran jobbar i ett team" haha nej det kommer aldrig hända. Tror inte heller att det finns något sådant program.

2012-04-26
21:56:24

skolavslutnings-klänning
Jag har tittat runt lite efter skolavslutnings-klänningar och hittade några riktigt fina. Dom kom ifrån Ellos och Gina.
Ellos
Klänning
nummer 1

Esprit Casual Klänning

fr. 400,- ( 799,-)

Den är bara så söt. Kommer matcha med en söt kofta och bruna ben!
Pris: 400 :-
klänning nummer 2

Superfin färg och överdel. Jag tror att den blir snyggare utan kofta och några fina örhängen!
Pris: 200 :-
Gina tricot

Lucinda dress

Också en super gullig klänning. Med ett par gulliga ballerinaskor blir den toppen!
Det är lite om vad jag tycker. Om jage hittar flera snygga klänningar så kommer dom upp men vet inte när!!
Vilken är eran FAVO?

2012-04-26
15:49:56

Dagens klädval

Tröja: Esprit
Byxor: Gina

Inte mycket men orkar inte säga det jag hade ute!!

2012-04-26
15:47:13

Jaa

Idag så slutade vi halv två istället. För vi kunde inte ha IT. Så då hade vi SO då istället. Najs. Nu chillar jag lite hemma, gör lite läxor. Ska nog gåut en sväng sen också. Mitt liv idag är bara SÅ intressant!! Återkommer senare (om det händer något).
Anna

2012-04-26
08:17:51

Ojjj

Ojjjjjjj jag trodde att jag hade uppdaterat lite mer än vad jag hade. Men s**t i det. Iallafall igår red jag på Sunny. Det var verkligen en av mina bästa gånger med honom! Han gick iform typ hela lektionen efter en kvart. Nästa gång är det hoppning yey. Men nu är det skola. Torsdagar är inte min favodag för vi slutar vid 3 idag :(.
Puss Anna

2012-04-24
12:48:36

Sista

Jaaaaaaaaaa nu är det sista lektionen sen så slutar jag. Eller sen är det bara hela veckan kvar. Efter skolan ska jag på träning och sen så ska jag få min nya cykel!! Yes hahaha den jag har nu är lite trasig och....för liten. Men nu får jag en ny.
Lite läxsor måste jag också hinna med idag. Har rätt mycket att plugga nu för snart är det prov osv.

Puss och kram Anna

2012-04-24
09:11:14

Fullt ös.........medvetslös!!

Tjenare igår red jag igen på rasta. Jag red på Musse på 5 an. Jag red igen i första gruppen eftersom att jag var tvungen att åka hem lite tidigare. När vi kom ner på 5an, som är en travbana blev såklart alla hästar pigga. Men Musse var värst. Han är en gammal galopphäst och har vunnit typ SM i ponnygalopp. Så i vänstervarv drog han. Asså jag har nog aldrig ridit så fort. Det var tur att jag satt kvar. Så efter 2 varv tyckte han att galopptävlingen var slut och saktade av. Då kom Richard på det där med att galopphästar springer i vänstervarv på nästan såntdär underlag.......då bytte vi varv och galopperade i det varvet. Ibörjan gick det bra men sen stack han även i det varvet. Han tog bokstavligt bettet!! Efter mina varv så gick vi till vattengraven och red igenom den i skritt och trav.

Dagen slutade endå med att jag tog den sena bussen hem. Det enda dåliga mer som hände var att jag ramlade ner i vatten pölen. Och blötte ner HELA mina ben.

2012-04-23
08:11:53

Gödermörgon

Dagens klädval
Linne: HM
Kofta: peakperformance
Byxor: lindex
Skor: adidas

2012-04-22
16:06:20

Skitsnabb

Är påväg hem nu ifrån rasta. Busschauffören kör SKITSNABBT fettläskigt asså. Bussen kom typ 5 min tidigt bara för det. Hjälp tänk om jag inte hinner av :S.
Jag red Musse, han känndes lite.....annorlunda typ lite trött och så. Men det kan också vara jag som inte ridit honom på ett tag!! Vi hade typ lite sitsträning. Jag fick massa tipps på hur jag ska ha skänken o.s.v.
Kan inte blogga mer för är rädd att tappa mobilen nu när det går så jävla fort! :S

Puss Anna

2012-04-22
13:26:38

Jogga-Rida-plugga

Nu har jag joggat ca 4-5 km och sitter i bilen påväg till rasta. Ska rida idag. Det slog mig att det var jättelängesen jag var där. Jag har lixsom haft lov och sen varit borta. Så det blir extra kul att komma dit nu. Sen när jag kommer hem
Så ska jag plugga och kolla på ponnyakuten!!

2012-04-21
22:21:19

Nu kommer socker kicken!!

Sisådär efter en onyttig kväll så kommer det alltid en sockerkick. Är så sjukt speeeeedddaaadddd nu.
Puss Anna

 

2012-04-21
18:37:40

Det blev inte riktigt så

Om ni läser rubriken. Stakars lilla Lillen blev sjuk så hon kunde inte rida :( Hoppas verkligen att det inte är allvarligt. Men det lät inte bra.
Så fick ändra schemat lite, jag, mammi och syrran åkte och tittade på cykel,handlade skor och mat. Dagen blev bra endå. Nu har mammi och pappi åkt till en teater som dom ska se. Dom valde alltså att dissa mig och syrran som blir hemma själva till typ 10!!!??? Så denna FF kväll får jag ta nytta på...............

2012-04-21
12:28:55

Halllluu

Sorry (igen) för dålig uppdatering. Men men. Taggar nu inför att åka till Karlshem. Lillen ska provrida en pånni. Eller kanske flera vet inte riktigt. Själv ska jag kolla på. Pricken ska också provrida en ponny idag, som hon (hennes familj) ska KÖPA. Tänk vad tiden gårfort. Först så rider man på shettisar och nu tittar man på en EGEN häst liksom!? Aja måste gå nu.

Puss Anna

2012-04-19
17:26:37

PÅSK-HÄST BILDBOMB
Här kommer en hästbildbomb
FinFina tänder
HAHAHAHAHA

2012-04-19
13:44:15

Värsta bästa rubriken

Idag har varit en rolig dag. Haha nej men dagen har varit bra, skolan är väll ok och rasterna är bra. Idag när jag kommer hem ska jag jobba på bloggen. Ska försöka fixa ny designe och redigera bilder. Så håll ögonen öppna.
Vad vill ni ha mer av på bloggen?
Kommentera gärna.
Puss Anna

2012-04-19
10:53:04

Dagens klädval

Tröja: kapphal
Byxor: Gina
Skor: Race marin
Har en bra dag

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3002497/images/2012/pic_199070304.jpg" class="image">

2012-04-18
10:39:25

Jumpa

Asså man tror att man är bra på höjdhopp....Men är typ VÄRSTA sopan. När jag gick på fridrott var jag faktiskt hyfsat bra. Jag har hoppat 110 cm eller mer. Ok kanske inte superbra men bättre än att hoppa jämnfota. Eller?
Kram Anna
Nu ska jag ha SO

2012-04-18
08:41:58

Hej igen

Halllluuuuu alla som fortfarande läster trots min zzzuper dåliga uppdatering. Älska alla som läser, så ni kan kommentera och skälla på mig om det :P. Mitt påsklov var super och kommer bilder sen.
Här är vad jag köpte på Abuose (hästaffär in Dalarna).
Equipage tröja
Magic Bush
Ny hovkrats rosa (andra stulen)
Nya snoddar och rosetter (andra stulna. Hela min rosettsamling också :( ).
Panborste (stulen)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3002497/images/2012/pic_198930753.jpg" class="image">

2012-04-12
20:50:08

Hej hej

Som det står på rubriken. Jag är framme hos farmor och farfar. Imorgon blir det en 2 timmars tur på häst 09.30 på morronen. Jag kanske inte älskar tiden men vad gör man inte för en 2 timmars tur i skogen med islandshäst jag ska rida ett gotlandsruss som är lite korkat men endå det BÄSTA i världen.
Ses imorgon!! (Love)
Anna

Följ mig på instagram Annsyy sp följer jag DIG!!

2012-04-12
18:29:04

Dålig uppdatering...

Men jag har lov så hinner inte uppdatera så mycket (?). Jag gör så mycket grejer liksom. Men här är vad jag har gjort.
Igår (onsdag): Jag och familjen åkte in till stan. Jag ville gå och shoppa lite men det blev Vasa museet istället... Kanske inte så lika men men. vi gick på museet och det var ok. Båten var cool men fattade inte riktigt historien!?

Sen så åkte vi (hela familjen) hem och jag åkte till stallet. När jag kom
till stallet och skulle borsta lite på honom så hade någon tagit min rykt väska. Jag blev fettlack och började nästan grina. Alla mina borstar låg halvtrasiga (bokstavligt) och min godis låda var sönder. Själva väskan var borta. Och som toppen över it så var alla mina snoddar, rosetter, kammar och min sprej helt borta med.
Hittar inte dom grejerna. Så om någon som rider på Äppelviken läser detta SAKERNA ÄR INTE SÄKRA I SKÅPET även om man tror det.

Jag fick rida på Sunny yey. Det gick faktiskt ganska dåligt i början men efter första traven så blev det bättre. Sista halvtimmen gick han i form hela tiden. I alla gångarter också. Så är supernöjd.

Fick också reda på att vår valp är född. Yesssss så glad asså.

Idag (tisdag): Har ägnat hela dagen åt att göra ärender och att packa. Men nu sitter jag i bilen påväg upp till Dalarna. Ska vara där till på söndag. Så jag ska rida och kanske bada på äventyrs badet dom har där. Kan värkligen rekommendera det badet.

Det kommer nog ett till inlägg idag.
P_K /anna

2012-04-10
20:29:03

Middag!
Nu har vi middag med en annan kusin! :P. Jag har precis ätit middag mmmm. Pappa hade lagat lamm med suuuppeerrgod sås och potatis. Nu ska jag snart äta chips och se på någon film eller så. Hehe intressant.
Imorron ska jag åka in till stan tror jag. Kanske titta lite på vår kollektionen och så men är inte helt säker. Sen ska jag rida också. Dom ställer inte in på lov så det kan vara lite jobbigt när man inte är där. Men asroligt när man kan rida för då blir det nästan som en privatlektion!!
Har ett tips im en film som är SUPER bra. Kanske inte den nyaste men ASBRA.
Dear John. filmen handlar om en kille (John) som träffar en tjej och sen ska han ut i armen och kriga......
Ok den kanske inte låter så bra men den är det lovar. Jag grät och garva.....




I <3 it!!!

2012-04-10
14:55:52

Sitter i bilen

Mamma ska bara hämta en påse med bröd från valhallabageriet.....
Jag har sovit över hos Liv (kusin). Det var kul där. Men nu kommer mamma så vi ska åka hem. Sen kommer en annan kusin och vi ska åka och simma.
Kram Anna

2012-04-08
17:44:26

Bio

Nu ska jag snart se på någon film. Vi är på Bio ( eller vad man nu säger). Filmen börjar om 20 min.
Hörs när den är slut.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3002497/images/2012/pic_197492241.jpg" class="image">

2012-04-08
11:00:45

Glad påsk!!

Kanske lite sent att säga glad påsk men säger det endå. Hur hade ni det igår? Jag hade en hyfsat bra dag.
Dagen började med att jag Mimmi och Liv (kusin) åkte till en park och flummade lite. Sen köpte vi glass. Jag tog en Ben and Jerry (GB). Den var facktiskt inte så god. Den smakade konstigt och så. Det är kanske bara jag som har tänkt på att typ alla goda glassar som fanns förra året är borta. Vissa tex Magnum, solero, Ben and Jerry, vissa conetto och sandwich pepparkaka. Inte för att alla var goda eller något men man saknar facktiskt dom endå..... Eller? När vi kom hem så hade vi en "egg jakt" för "påsk haren" hade varit hos oss. Han hade gömt 34 små choklad egg ute och 20 inne. Alla kusiner och småsyskon hittade typ 4 egg på 5 min....utom jag som letade i typ 20 min och hittade inget. Och man vill inte precise vara sämst så tog några egg av alla dom andra barnen. Hehe. Vi hittade nog tillslut 28 egg ute ( med lite hjälp). Men "påsk haren" kom inte ihåg vart resten av eggen var. Men tror att det bara ligger kvar 2 egg ute!! : P. Inne orkade typ ingen leta så där är det nog 4 egg kvar. Och med mina skills hittade sammanlagt 2 egg själv. Men hade 5 i koppen.
Jag fick också ett godis egg med lagom mycket godis i. Jag är kanske inte i topp precise.....hoppas att Kaliber orkar mig... Hehe. Ska rida honom idag för att Pricken är inte hemma idag. Det ska bli kul. Sitter på bussen nu.
Puss och Kram
-Anna

2012-04-06
12:09:33

Bakdags

Nu håller jag på att påsk-baka. Det är missbildade maränger och någon nöt kaka. Marängerna smakar nog bättre en vad dom ser ut. Nötkanan är nog lite bränd.....Jag som har tyckt att jag är bra på att baka..... Aja bättre lycka nästa gång!!!
/Anna

2012-04-05
11:21:27

PÅSKLOV

Halojj sitter och bokstavligt räknar ner till mitt påsklov ska börja. Nu så är det 3 min kvar. YESSSS. Stannar nog och äter lunch i skolan sen vet jag facktiskt vad jag ska göra. Hade tänkt att jag skulle vara med min kusin men hon ringde nyss och sa att hon inte kunde........
Aja nu har jag LOV
image description Yeyyy fredag humör idag asså

2012-04-04
15:20:55

Är påväg hem

Tjobeääää är på väg hem nu. Det är ju jättefint väder ute mycket finare och bättre en haglet....ska hem och chilla nu. Hoppas jag mår bättre imorgon.

2012-04-04
14:23:49

Idag ska jag rida

På Apache eller jag tror att vi ska hoppa men är inte säker. Nej skojja bara kommer inte kunna rida mår dålig är förkyld. :*(. Jag får rida igen någon gång. Aaa ville så järna rida idag men jag kan inte.

2012-04-04
12:43:34

Poker spelare Anna

Jag är nog Sveriges nya pokerspelare.
Hehe

2012-04-03
15:08:53

F**

Har fått en allergisk reaktion på någonting... Har ingen aning om vad vilket som inte gör saken bättre. Eller hjälper. Om det är såhär imorgon vet jag inte vad ska göra.
Har ni några tips?
Annars blir det väll tekkräm (stavning) för hela bunten.
Det ser ut som små blåmärken. Aaaaaaaa får damp asså. Det blir ingen bild på detta asså.

2012-04-03
08:11:39

Zuvurän start på dagen

Kan vissa tycka. Min dag började INTE suveränt kan man säga. Missade 12an och då missar jag en grej. Eller jag blir jättesen. Aja får be mamma ringa dit. Idag ska vi (klassen) på teater.? Den heter "är du hungrig". Asså man får hoppas att den är bra. Men efter ska hela klassen till donken. Yes. Sen så slutar vi och då är det fotboll på schemat. Det är första uteträningen. Så det är sjökjjj. Dagen blir väl ok.eller bra

2012-04-02
15:38:32

Kan det bli bättre väder i April......eller?

Man börjar undra om det kan bli bättre väder i APRIL. Men tror inte det. Seriöst så är det först typ +7 och 5 min senare snöar det?? Aja ska hem och chilla nu.

2012-04-02
11:39:25

Dröm schema

Tänk om man hade ett sånthär schema

2012-04-02
11:33:31

Pyser iväg till lunchen

Jag har precise ätit klart min lunch. Det blev något gott. Chiken nuggets (stavning). Kanske inte det godaste i verkliga livet men här i finkan är det renarama lyxen. Nu börjar mina andra lektioner så får skynda mig iväg.

2012-04-02
09:26:45

Göd mörgön

Tjenare tjenare hur har eran helg varit min har varit rolig. Igår på cupen gick det väll.......sådär vi förlorade alla matcher men är facktiskt nöjd endå. Det vet min och lagets första cup på 11manna och det gick som sagt sådär. Är hyfsat nöjd med min insats i andra matchen. Knäckte till knät i första så kunde inte ge allt. Med nog med mitt EGO. Idag så ska jag chilla lite hemma. Känner mig rätt förkyld. Men nu har jag matte med min engelska lärare :S :(