2011-12-31
18:23:18

Kaliber och sen Nyårs fest!!
GOTT NYTT
ÅR idag har jag ridit kaliber. Jag red barbacka och ramlade av såklart! det var inte precis så mysigt men.... Jag var där med Lillen och vi hade det sköjj. Fick en gullig julklapp (nyårs present) en blå svans borste. I morron ska Lillen få Bella! Jag tycker att det ska bli kul och så. Kanske hjälper henne ibland. Eller om jag får. Jag ska bäretta en sak,jag är super rädd för fyrverkerier. Tror typ att Pappa eller den som tänder kommer DÖ.
Help :'(

2011-12-29
21:29:59

Mina julklappar

Detta är mina julklappar från i år. Alla kan inte vara med för dom är i tvätten eller så. Jaja lite sent kanske men hehe.

2011-12-29
21:19:07

Middag!
Hej
idag har jag sovit över hos min kusin ochvarit på middag. Middagen blev rätt tidig men ganska lång. Vi har hos två super mysiga tjejer i samma ålder som jag. Det är mina barndoms kompisar. Dom har en hund som heter Mira och är en en Tollare på 14 månader. Jag ha också hunnit shoppa och gå på en annan middag sen jag bloggade senast. På shoppingen köpte jag FÖR mycket saker och den andra middagen så var vi hos våra brysselkompisar. Jag kom på att jag har varit på middagar alla dager sen julafton. Förutom juldagen då. I morron ska jag passa kaliber åt Pricken igen. hoppas det blir kul och mysigt!!
Anna

2011-12-26
13:57:54

Jogga

Hej
Jag har inte bloggat men det är trots allt jul!!!
Julafton: jag fick massa roliga presenter och vi hade mysigt som man brukar. Vi firade med våra kusiner:).
Juldagen: vaknade vid 12.00-12.30 så blev en kort dag. Vi hyrde en film som hela familjen såg.
Idag så har jag joggat men knät pajade så jag fick springa hem igen. Nu lyssnar jag på radio. Sen ska vi ha och gå på kalas.

2011-12-23
12:49:47

Dagen före livet

Hej
Idag är det dagen före julafton!!! Och jag ska ut och jogga. Det dåliga med julen är alla kakor och godis. Det är gott men sött. Igår gjorde vi lite ärenden och var hos min faster.

2011-12-21
19:14:15

Sommpan

Hej ett mirakel har inträffat jag har fått rida S U N N Y. Är verkligen super glad för det. Min bästis, pojkvän och barn. Haha nej men älskar dig verkligen. Han var super kul att rida. Lite stor osis att det var sista gången bara.…
Men Vavva sa att jag fick rida honom efter lovet också. Hon gillar när man rider sin sköthäst. Jag tycker att man får bättre samband mellan varandra om man vet mer om varandra!! Är stolt över hur det gick också. Nästa gång så hoppas jag att han går ner på tygen hela tiden.

Nu är det inte någon mer skola. Yes jag orkar inte mer nu. Sista dagarna är det skönt. Man får se på mycket film och så är det detdär med alla kakor. Blir facktist lite mycket. Niorna sjöng det lät väldigt kul!! Lite så där…............Mycket falskt ibland. Men det var mysit.
Ska ta ett långt mysigt bad och sen vara uppe ett tag och njuta av lovet. Är ovanligt kort i år

2011-12-19
20:18:04

Slutet gott allting gott
haj
hände en läskig sak. När pappa kom och hämtade mig så sa han att min mobil inte var i skolan. Han hade kollat på hitta iphone och den var på hakspetts*****. Jag trodde verkligen att den var i skolan. Min koll är väll lite sådär. hehe. Vi gick upp och ner en massa gånger innan pappa sa "vad konstigt nu är den vi korsningen". Jag trodde att någon hade tagit den. Pappa skrev ett mess till mobilen som gör att det plingar och ringer det stod typ att den var borta och om den som hade den kunde ringa. Då så började det plinga och ringa i min väska. Pappa hade kollat vid 14-15.00 tiden och då var jag där. Ja den var ialla fal där.
Jag är lite orolig för mina julklappar men man måste tro att det man har är bra.
I våran skola har vi en innebandy tunering och vi är med i finalen som är i morron hoppas att jag får spela. Det är ett handikapp för det är en bästa 6a, 7a ,8a och 9a. vi kommer börja med 1-0 mot 7 orna och så vidare. Vi hoppas på 9orna!

2011-12-19
17:29:35

Smile Lillen
image descriptionhalojjsan jag är hos lillen och vi bakar kakor för på fredag ska vi ha avslutning. Snart ska jag och pappa åka och köpa present till Pricken. ja i skolan på NO n så gjorde vi några roliga spräng exprement. lägger ut bilder sen. Jag glömde min mobil i skåpet!!

2011-12-18
20:49:39

Skola i morgon

Jag har bakat pepparkakor, gått på jul konsert och bakat mera pepparkakor.

2011-12-17
11:47:19

Karamell kungen

Hej
Jag har precise gjort karameller och kola kakor.
Kola kakor är super goda. Finns ett bra recept ur A PICE OF CAKE. Men jag tog bort ingerfäran. För att jag gillar inte det. En bra julklapp är karamellset var verkligen lätt och kul. Våra karameller hade äppelsmak. Jag kan inte sköta min lilla ponny i dag är lite sjuk och har en massa att göra!! :(:(:(
S uper bäst
U nderbar
N är och kär
N uttig
Y nklig haha nej men vad för andra ord finns.
Jag har pyjamas så inget dagens klädval idag
Puss

2011-12-16
18:51:06

ingen nyhet
Hej jag har inga nyheter. Idag var jag i skolan och vi hade lite mys. Vi såg på en ganska dålig film. Sen har vi haft musik. Jag älskar musik tycket verkligen om att spela gitarr. Har en massa läxor för har inte blivit klar med allt. Men go jul på er puss puss

2011-12-15
21:40:59

Pappa min pappa

Hej idag kom min pappa hem från Kina. Han var trött och sur. Men det är inte så konstigt. Det är typ 4 på natten för honom. Jag fick underbara presenter från honom.
Tack pappi

2011-12-15
21:35:27

Cocoooooo piano och ett hederligt liv

Hallojj
Jag har inte bloggat om coco. Jag hoppade henne igår. Hon är min nya favorit häst på äppelviken. Hon är som en riktig hopphäst. Men inte så lydig. Vi tränade på att göra halt från trav mellan hinder och sedan efter ett till två steg komma fram i galopp. Det var bara Puff som kunde. Coco bara skenade eller jag hade kontroll men en gång tog hon bettet. Så så bra gick det väll ändå inte ?? hon har så härliga språng.
Nu så har jag varit på piano avslutning. Jag fejlade inte iallafall som jag gjorde förra året. Vi fick en god ficka efter. Det var mysigt.

2011-12-14
08:14:28

Goder morgon

Hej eller god morgon!!
Jag har en pytte liten sovmorgon. Snart ska jag ta tolvan men innan ska jag packa lite jumpa kläder! Och så!
Dagens outfit
Tjocktröja HM
Tröja guess
Byxor kappal
Skor eko

2011-12-13
19:58:25

Problem=Liv

Hej
En störande sak är att livet är bara en massa problem. Det kan vara bra problem men också dåliga. Aja nu ska vi inte filosofera för mycket. Snart är det jul men det är inte snö!! Blir orolig. Imorgon ska jag rida på äpplet. Det är sista gången på terminen. Vi ska hoppa tror jag. Jag håller på att skriva önskelista men Gud vad svårt det är asså. Man har ju levt ett tag så man har ju fått det mesta. Men kommer nog på lite småsaker.
LITE FACKTA OM MINA KANINER!!!
Jag har en egen kanin men en kanin är min systers. Min är tigerfärgad och heter Moppie. Hon är 5 år och lite vild. Men är ändå jätte mysig!! Twix (systens kanin) är grå. Hon haft kanin ungar dom hette
Texas kille /grå
Elvis (jag kom på det) tjej. Heter nu Trixie /svart
Ziggie heter nu lille skutt kille/vitVåra bilder

2011-12-12
22:21:55

Ojj

Ojj råkade publisera typ två likadana inlägg det andra sundes inte först sorry kan inte ta bort. !!!

2011-12-12
22:19:54

Natti Natti

Hejsan
Jag har typ precis lärt mig hur man fottar mobilen så har FÖR MÅNGA sånna bilder. Kan lägga ut några.
Jjag råkade ringa pappa mitt i hanns natt. (han är i Kina) stakars honom. Mamma kom hem och hennes telefon var trasig eller något sånt. Julbaket blev riktigt gott och fint.
I våran familj när vi bakar lussekatter så blir det kanske 5-10 vanliga och 20-30 figurer. ( snögubbar, skålar mm). Men allt är lika gott.
Sov gott nu och ha det bra haha nej sov bara!!
Hasta luego- vi ses på spanska

2011-12-12
22:10:44

Natti Natti lussekati

Haha nej jag ska inte sova. zzzzz uu nej. Jag är seriöst ap trött. Vet inte om jag kommer kunna zzz vakna i morgon. Läste ni Bamse bär ni var små. Skalman son v ju i hängmattan för att orka gå och lägga sig i sängen!!!
Mamma kom hem och det blev rätt lyckat. Jag har värdens bästa mamma och pappa. Dom köper och handlar och bryr sig om mig jätte mycket. Uppskattar det. Jag råkade ringa pappisen (han är i Kina) jag trodde inte att det var 6 timmars skillnad så klockan var typ 1 hos honom. Stakarn. Jag har gjort klart alla läxor och redovisningar. Kan nu chilla hela veckan!!!! Jag är en en sådan som tar foton på mina spel så här kommer några!!
Sov gott. Alla som ska gå och lägga sig snart. Men få mardröm ni som inte går och lägger sig.
Även alla pepparkaksgrisar.

2011-12-12
18:57:38

Baka en kaka!!!

Hejsan
Nu är julbaket i full rulle. Jag och mina syskon bakar lussebullar och någon choklad sak. Mamma har inte kommit hem så det är jätte rörigt. Och massa problem. Jag är jätte trött för jag och Lillen har julhandlat. Köpte 2 julklappar till mig och 2 andra. Ett skal och örhängen.

2011-12-12
10:06:55

Död lillen

Mohaha lillen tror att jag har facerapat hennes blogg. Nej är för snäll men kul att ge igen för allt hon gjort. Typ retats och andra dumma saker. Jag har ett tips att ge er. Köp denna bok lejon pojken den är ap bra.

2011-12-12
09:58:02

Skolan..

Hej nu är jag i skolan och vi har no. Igår red jag på rasta jag red på PL. Det gick skit dåligt. Det var kanske 10000000000 minus eller något. Så man frös som en kall apa. Sen åkte jag och pricken på jul show. På Äppelvikens ridskola. Det var en kul show med kändis hoppning och allt. Musse ramlade av innan starten.

2011-12-11
20:21:00

Pl

2011-12-09
19:14:51

Bloggare som bloggar
hej jag är inte en bloggare som bloggar så himla mycket och ibland mår jag dåligt av det. Men det är typ inga som läser bloggen. Men dom som gör det är bäst. Idag är det min namnsdag. Jag fick den bästaste av bästa kokböcker. A PIECE OF CAKE. Diggar den och alla borde göra det. Nu gör vi peparkaks deg. Jag älskar att kavla och trycka ut men det blir i morgon. Jag pyntade igår hos Amore. (bild kommer). Pricken van och Lillen startade tävlingen. är är ett julklpps motto. (eller det är ett annat igentligen) FULLT ÖS MEDVETSLÖS!!!
image description

2011-12-06
11:49:27

Skoollaaannn

Hejsan
Nu är jag i skolan för att skolas. Själv tycker jag att jag är rett lydig. Haha. Vi har massor av förhör och läxor så idag blir det ingen igen ridning. Även fast det skulle vara kul. Ska nog fråga Vavva om vi kan rida barbacka i morron.

2011-12-05
17:52:06

OOoooo
På denna tid när det är jul, vilket det inte känns som. Så ska man vara glad och köpa julklappar. Men det finns bara ett problem att jag inte har några julklappar!!att ge bort. Det mesta tar slut på alla de andra högtiderna. :(. Men i alla fall. Jag rider Coco och det vill jag fortsätta göra. I skolan så gör vi inte så mycket roliga saker. Eller vi skriver en saga på svenskan. Det är rett kul. Ni får vara försiktiga när ni går för det är gris halt. Massor som ramlar!! Min pappa ska åka till China så man får hoppas att han är på pruthumör. Det går att få allt så billigt där även om det kanske inte är helt äkta. Märkes grejjor är kul att få det är bra kvalitet och så. PUSS OCH KRAM

2011-12-01
16:36:07

Ridit och pyntat till sunny

Hej jag har ridit igen på Amore eller hoppat igen på sötizen. Jag älskar värkligen den lilla ponnyn önskar verkligen att hon inte var så gammal som hon är. 27 år typ. Eller är inte säker. I alla fall det gick bra men hon verkade lite trött och seg. Men hon hade lite ont i magen innan så det kan vara att hon åt för snabbt. men det är nog inte farligt.
Sen så har jag pyntat,skött och ridit på äppelviken jag fick storm men bytte sen till coco. Pyntet bliv snyggt men vägen dit var jobbig. Väldigt super jobbigt. Det gick bra men super segt med Coco.
Nu finns det massor av hästar som har snyggt pynt.