2012-07-20
16:38:39

Melvin

Tjenare Vill först bara be om ursäkt för uppdateringen, men jag har inte kunnat Komma in på blogg.se appen och vi har ingen dator med oss till Skåne. Vi har hämtat valpen "Melvin", en bichon havanaise valp som nu är 11 veckor och super söt! Bilder kommer i nästa inlägg! Idag är det min födelsedag och den har varit toppen (men den är inte slut en). Mamma kommer vid halv 8 och sen blir det tårta och PRESENTER! Puss Anna

2012-07-04
18:16:00

Lämna och hämta:(!

Nu är min lilla familj påväg upp till Dalarna för att lämna kaninerna och i morron på morgonen hämta HUNDEN!!!!! Kan inte fatta efter alla års väntan på olika svar, och alla mmmm, nja, kanske, vet inte, inte nu Anna det är helt galet!


Kaninerna ska bo på en hästgård i en månad nu när hunden är valp och den kommer kräva lite mer uppmärksamhet nu när den är liten! Jag kommer sakna dom såååååååå mycket. Vi har liksom alltid haft med dom på sommaren :(.

Saknar mycket nu under sommaren. Både människor och vardagarna.

Puss Anna!!

2012-07-02
21:40:48

Hej ifrån Sverige!

Hej nu är jag hemma i Sverige igen. Vi kom hem idag vid 7-8 tiden. Saknar Spanien rätt mycket faktiskt även om jag var där idag. Första dagarna längtade jag hem men nu vill jag bara tillbaka. Det enda roliga som händer är att vi ska hämta min hund om 3 dagar!!!!!!!!! Vi ska köpa dom sista grejorna imorgon.


Ps Tack Emily och Emma för att ni har tagit hand om kaninerna!